Computer vision

Prin utilizarea algoritmilor de învățare automată și a rețelelor neurale, soluțiile noastre de analiză de trafic furnizează date precise și relevante despre fluxurile de circulație, modelele de comportament și tendințele cheie. Aceste informații valoroase ajută autoritățile rutiere, companiile de transport și alte entități să ia decizii informate și să îmbunătățească eficiența gestionării traficului.

Tehnologia noastră de vârf oferă o gamă largă de funcționalități, inclusiv detecția și clasificarea vehiculelor, monitorizarea și analiza fluxurilor de trafic, estimarea timpilor de călătorie și identificarea incidentelor rutiere. Prin intermediul soluțiilor noastre, clienții pot obține o înțelegere mai profundă a modului în care se desfășoară traficul în timp real și pot identifica punctele critice sau zonele cu potențial pentru îmbunătățiri.

Un use-case cu beneficii rapide si evidente este utilizarea camerlor de supraveghere deja existente pentru a oferi informatii referitoare la gradul de ocupare a parcarilor, fara senzori suplimentari tehnologia noastră de vârf oferă o solutie la indemana pentru administratorii parcarilor.

Contacteaza-ne