BIRP - Best ISOFT RoutePlanner

birp.isoftware.ro

solutie de planificare a alocarii autobuzelor si a soferilor dedicata transportului public care utilizeaza algoritmi dedicati pentru a genera solutii optime de planificare respectand planul de transport definit de catre autoritatea publica decidenta si cu respectarea normelor legale privind numarul de ore de lucru pe care soferii le pot efectua si luand in considerare impactul costurilor de combustibil precum si alti factori.

Baza de date Monitoare oficiale din Romania

cdn.isoftware.ro

Caminul de batrani Maria Theresia

mariatheresia.ro

Imobiliare-brasov.ro

imobiliare-brasov.ro

VeroAsClean

www.veroasclean.ro

CollectorsHub

www.collectorshub.info

CollectorsHub is inteded to be a place where people can share there assets, get estimated value and trade their collections. Main categories are coins, books, stamps, toys

Propack Romania

propack-romania.ro

Propack Romania va poate oferi solutii ideale pentru ambalat. In acest sens punem la dispozitia clientilor nostrii o gama variata de folii stretch, benzi adezive, benzi de legat, cutii de carton, masini de ambalat.

Mecon SA

mecon.ro

SC "MECON "SA BRASOV produce confectii metalice diverse, cu precadere standuri de prezentare produse (alimentare, chimice, cosmetice, confectii, accesorii auto,etc) si rafturi modulate, intr-o gama diversa, destinata atat pietii interne cat si celei externe

Fiziopraxis - Centru de recuperare medicala

fiziopraxis.ro

Centrul de Recuperare FIZIOPRAXIS este dotat cu cele mai noi aparate pentru tratamentele de specialitate din domeniul recuperarii medicale. Echipa noastra este formata din medici si specialisti cu vasta experienta in domeniul recuperarii medicale

Innovative Software

www.freeroads.ro

Aplicatia FreeRoads permite soferilor sa primeasca si sa distribuie informatii despre masini de politie, radare fixe si blocaje in trafic.Aplicatia ofera 6 luni utilizare gratuita

Innovative Software

www.himbimarket.com/apps/5_safetalk

Safetalk este prima aplicatie care permite utilizatorilor sa comunice folosind mesaje text encriptate. Fiecare pereche de utilizatori partajeaza o cheie comuna pe baza careia se codeaza mesajele, aceasta cheie nu este trimisa prin internet. Cu aceasta aplicatie utlizatori pot sa isi comunice in siguranta date importante precum informatii bancare, parole si alte date confidentiale. Pentru a instala Safetalk trebuie mai intai sa instalati HimbiMarket si de aici puteti plati prin sms 10 euro/an pentru a utiliza Safetalk.

Innovative Software

www.himbimarket.com

Innovative Software va lansa in data de 10 mai 2013 himbimarket.com - un market propriu de aplicatii pentru dispozitivele dotate cu sistem de operare Android. Prin intermediul HimbiMarket dezvoltatorii de aplicatii Android din Romania vor avea pentru prima data posibilitatea de a lansa aplicatii Android cu plata(pana acum dezvoltatorii din Romania erau limitati la aplicatii gratuite) HimbiMarket vine deasemenea cu o aplicatie foarte interesanta denumita SafeTalk, o aplicatie care permite pentru prima oara comunicare text encriptata intre telefoane mobile. Aceasta aplicatie permite practic securizarea mesajelor transmise prin encriptare pe baza unei parole care este generata unic penru fiecare pereche de telefoane care au instalata aplicatia SafeTalk.

Non-Stop Romania

www.nonstop-romania.ro

Proiecte in viitor.

Arteta

www.arteta.ro

M? PREG?TESC PENTRU VIITOR. ÎNV??, EXERSEZ, MUNCESC

TTM

www.ziuaenergiei.ro

Viitorul apartine energiei din resurse regenerabile.

GTMADV

www.gtmadv.ro

Productie Publicitara Brasov, prntiuri de mari dimensiuni, printuri indoor, reclame luminoase, decorari locatii, inscriptionari auto, tiparituri

Valinst

www.valinst.ro

Gruppo Valinst a fost fondata in anul 2005 ca o societate cu capital integral privat, fiind reprezentant exclusiv in Romania a grupului american Valmont Irrigation. Daca vorbim de sisteme de irigatie liniara, sisteme de irigatie cu pivot, tamburi, motopompe, Valinst este solutia!

Stelco Romania

www.stelco-metalworking.ro

Stelco has been working with steel sheet and pipes since its establishment in Cyprus in 1977. Primary operations were manufacturing of exhaust silencers, front and connecting pipes for passenger cars. The company had a big expansion and from a small fabrication shop became a 5,000 sq,m. of factory shop floor within 10 years.

Slabeste pe mobil

www.slabescpemobil.ro

Aplicatia Slabeste pe Mobil iti calculeaza numarul de calorii din mancare, iti calculeaza caloriile pierdute cand faci exercitii fizice, iti realizeaza grafice si te ajuta sa slabesti.

Yesss - sistemul de fidelizare

www.yesss.ro

Yesss este un sistem de cumparaturi care va permite sa va reduceti cheltuielile lunare prin obtinerea unei reduceri suplimentare la orice produs. Ideea inovatoare a acestui sistem este ca va permite sa folositi sumele obtinute ca si discount in foarte multe locatii partenere si sa obtineti cu un singur card discounturi in sute de locatii.

Brasov2u -portalul de stiri din Brasov

www.brasov2u.ro

Brasov2u este portalul de stiri care ofera informatii despre viata judetului Brasov, informatii utile, informatii sportive, informatii culturale. Innovative Software este mandra ca a putut contribui la realizarea acestui portal.

Avocat Eliza Voicu

www.avocat-elizavoicu.ro

Doamna Avocat Eliza Voicu este unul dintre cei mai cunoscuti avocati din Brasov, Romania si este specializata in drept comercial.

Catalogul Transport si Logistica

www.transportsilogistica.ro

Catalogul Transport si Logistica va ofera informatii utile despre proiectele de infrastructura din Romania, despre actele normative din domeniu si despre firmele care activeaza in acest domeniu

Cybertrade

www.cybertrade.ro

Cybertrade este o societatea romaneasca care ofera Incarcatoare frontale, Retro excavatoare,Elevatoare, Echipamente pentru medicina in agricultura, Echipamente pentru viticultura si pomicultura, Sape troliu, Tractoare si masini agricole, Componente si piese de schimb, precum si o gama variate de servicii.

Insport

innovativegroup.ro/insport-ro/

Insport.ro este un portal sportiv online actualizat de 3 ori pe zi, care contine stiri din sportul romanesc si international, imagini, video si multe altele, pentru cele mai bune stiri nu uitati sa accesati www.insport.ro

Mecon

www.mecon.ro

SC “MECON“ SA BRASOV realizeaza reparatii capitale, curente si de service pentru toate tipurile de mijloace de transport auto si utilaje de constructii, deasemenea produce utilaje si echipamente specifice pentru cariere si balastiere.

Grup Maier

www.grupmaier.ro

S.C. Grup Maier S.R.L. ofera toata gama de lucrari si servicii in domeniul constructiilor civile si industriale; deasemenea importa si distribuie materiale de constructii.

Remat BV

www.rematbv.ro

Remat Brasov are ca obiect principal de activitate colectarea deseurilor reciclabile feroase, neferoase, nemetalice si reintroducerea in circuitul economic al materiilor prime secundare rezultate in urma prelucrarii industriale.

Olmia

www.olmia.ro

Firma Olmia este infiintata in 1996 avand profilul de activitate comert cu piese auto(en-gros si en detail).

INCDCSZ

www.potato.ro

Institutul National de Cercetare Dezvoltare pentru Cartof si Sfecla de Zahar Brasov are ca activitate mentinerea si îmbunatatirea fondului/patrimoniului genetic la cartof, sfecla de zahar, plante medicinale.

Intineralia

www.intineralia.ro

Intineralia este o tanara firma romano-italiana de resurse umane.

Catalogul Sanatatii

www.catalogulsanatatii.ro

www.catalogulsanatatii.ro este raspunsul pe care echipa Innovative Technologies il da la provocarea de a realiza un site de prezentare pentru un produs de succes pe piata din Romania.

OR-CO

www.or-co.ro

Scoala de masaj, reflexologie si terapii complementare "OR-CO" este acreditata si licentiata national de catre Consiliul de Formare Profesionala a Adultilor (CNFPA).

Florexpres

www.florexpres.ro

Krontrade Company (Florexpres) este o societate cu capital privat specializata pe flori si plante artificiale, vase de ceramica, ambalaje si accesorii pentru flori.

Elecon Brasov

www.eleconbv.ro

S.C. Electroconstructia ELECON S.A. Brasov are ca obiecte de activitate proiectare, constructii-montaj, reparatii instalatii electrice, fabricarea produselor pentru echipamente si instalatii de producere, transport, distributie si utilizare a energiei electrice pentru domeniul de tensiuni 0,4÷20÷110÷400 kV, inclusiv iluminat public.

Eurocopter Romania

www.eurocopterromania.ro

Eurocopter România este o firma romano-franceza care furnizeaza un set complet de servicii de la reparatii si revizii pâna la reconstructia integrala de elicoptere.

Flora Design

www.floribrasov.ro

S.C. FLORA DESIGN SRL este o societate prezenta pe piata brasoveana din aprilie 1993 si are ca domeniu de activitate comertul cu amanuntul al florilor si plantelor.

Castelul Groazei

www.castelulgroazei.ro

Un traseu care te poarta timp de 10-15 minute in 12 camere special decorate pentru a te speria. Fiecare camera are lumini, actori si sonorizare proprie, adecvate temei pe care a fost decorata.

Proconsel

www.proconsel.ro

S.C. PROCONSEL S.R.L. Brasov, care are ca obiect de activitate comertul cu masini, utilaje si echipamente pentru industria lemnului.

BADR

www.rulmenti-badr.ro

Fondata in 1949, societatea B.A.D.R. S.A. (Baza de Aprovizionare si Desfacere Rulmenti) este compania cu cea mai vasta experienta in comercializarea rulmentilor din peisajul industriei romanesti, pana in 1989 fiind singura unitate de profil din tara.

KRONMAT

www.kronmat.ro

Fondata in anul 1999 ca depozit de materiale de constructii si siderurgice, Kronmat este o societate cu capital integral privat, membra fondatoare a prestigioasei AR.DI.MET. (Asociatia Romana a Distribuitorilor de Metal) si distribuitor autorizat Mittal Steel.

Tong Contruct

www.tongconstruct.ro

Societate cu capital integral privat, S.C. TONG CONSTRUCT S.R.L. si-a asigurat prin modul de acordare a contractelor de executie un loc bine meritat printre constructorii din judetul Brasov avand o experienta de peste 10 ani.

Spitalul Militar de Urgenta Brasov

www.smubv.ro

Spitalul Militar de Urgenta Brasov este situat chiar in centrul Brasovului si are sistem multipavilionar, in cladiri monument istoric, renovate cu pastrarea specificului arhitectonic. Este de peste 150 de ani spital militar.

CAPRA NEAGRA

www.capraneagra.ro

Complexul Capra Neagra, amplasat ideal in centrul statiunii de schi Poiana Brasov (1030m altitudine) este un complex de traditie care ofera divertisment non stop pentru turisti si localnici de asemenea.

CONFOREST SA

www.conforest.ro

S.C. CONFOREST S.A. BRASOV este o societate cu o mare traditie si experienta in realizarea de diferite lucrari de constructii mai ales forestiere incepand cu anul 1964 si pana in prezent.

Hotel City Center

www.hotelcitycenter.ro

Hotelul City Center , situat in centrul orasului Brasov , oras cu un important trecut istoric si turistic, va ofera conditii de cazare moderne si elegante. Inaugurat in anul 2005, Hotelul City Center va invita la un moment de relaxare si liniste, fara a pierde insa contactul cu pulsul orasului si cu ritmul trepidant al afacerilor.

LUCS SA

www.lucs.ro

S.C. L.U.C.S. S.A. ofera servicii de constructii pentru clientii care recunosc valoarea unui partener ce lucreaza cu profesionalism si creativitate pentru a gasi cea mai buna solutie pentru fiecare proiect in parte.

Agentia Cupidon

www.agentiacupidon.ro

Agentia Cupidon este marca a grupului de firme Mediart/Team Communications, grup care in ultimi 5 ani sub coordonarea atenta a celor mai experimentati creatori de evenimente din Brasov, Dan Ghita si Puiu Leder a inventat si sustinut logistic sute de evenimente private sau corporate.

Almera Forest

almera-forest.ro

Almera Forest este nucleul unui grup de firme care au ca obiect de activitate comercializarea de busteni si cherestea pentru piata interna si externa, exploatarea forestiera, servicii de transport forestier. www.almera-forest.ro

Hotel Serban

hotelserban.ro

Hotelul Serban*** este un hotel nou situat într-o zonă liniştită a Braşovului, lîngă METROM. Confortul, dotarile si serviciile oferite vor face ca perioada petrecuta aici sa fie una de de neuitat. www.hotelserban.ro

OKSAD SERV

romanianfurniture.net

Oksad Serv este o companie care exporta mobila pe 5 continente avand o gama variata de stiluri si culori, folosind lemn de nuc, stejar, cires, smochin, plop si multe alte esente. www.romanianfurniture.net

STOIANDENT

www.stoiandent.ro

STOIANDENT este un cabinet stomatologic modern, adaptat cerintelor actuale, situat in centrul municipiului Focsani care beneficiaza de acum si de o prezenta de calitate pe Internet: www.stoiandent.ro

Jadee Beauty Center

www.jadee.ro

Cu stil si imaginatie, Jadee Beauty Center va introduce in spatiul delicat si elegant al esteticii faciale si corporale. www.jadee.ro

DIVISION GAS

www.divisiongas.ro

Echipa Innovative Bacau prezinta prima sa realizare prin lansarea site-ului www.divisiongas.ro.

Refarom

www.refarom.ro

Ca urmare a unei colaborari bine pusa la punct echipa INNOVATIVE lanseaza noul site al comapniei REFAROM. Vizitati www.refarom.ro.

Agentia Lemnului

www.agentialemnului.ro

www.agentialemnului.ro este cel mai nou si mai complex instrument de lucru online al firmelor din domeniul lemnului.

Tehnosig

www.tehnosig.ro

Societatea comerciala TEHNOSERVICE INDUSTRIAL GRUP S.A.ofera solutii de cea mai inalta calitate clientilor din domeniul producerii energiei electrice si termice, angajeaza lucrari de montaj, reparatii, intretinere sau retehnologizare.www.tehnosig.ro

SSPR

www.sspr.ro

Secretariatul de Stat pentru Problemele Revolutionarilor are o noua prezenta pe Internet, complet customizabila continand informatii utile privind dosarele revolutionarilor, legislatia din domeniu, un forum de discutii, o galerie foto cu imagini din timpul Revolutiei si multe altele.www.sspr.ro

Sayegh Conex

www.sayeghconex.ro

Pasiunea si creativitatea cu care echipa Innovative intelege sa trateze orice proiect se regasesc si in noul site al companiei Sayegh Conex - Iasi. Vizitati www.sayeghconex.ro.

Imobiliare Brasov

www.imobiliare-brasov.ro

Compania Innovative Software lanseaza portalul de imobiliare pentru Brasov si zone alaturate, o excelenta platforma web pentru agentiile imobiliare si pentru clientii finali.

Party Services

www.partyservices.ro

Tot ceea ce ai nevoie pentru pregatirea "povestii nuntii tale" gasesti acum si pe Internet. Viziteaza noul site marca Innovative: www.partyservices.ro.

Ralvana

www.ralvana.ro

Firma Ralvana face parte din categoria firmelor de productie de capacitate medie dar cu un potential mare de a satisface cerintele pietii de ambalaj in foarte multe domenii. Va invitam sa vizitati site-ul www.ralvana.ro.

Tita-Nicolescu & Partners

www.tita-nicolescu.ro

Societatea profesionala Tita-Nicolescu & Partners este o companie axata pe problemele delicate dar foarte importante legate de dreptul afacerilor si dreptul fiscal. Vizitati noul site marca Innovative: www.tita-nicolescu.ro.

BRAV ROMPROT

www.bravromprot.ro

S.C. BRAV ROMPROT 2000 S.A., autorizata sa desfasoare activitatea de paza obiective, bunuri si valori este mai aproape acum de beneficiari prin noul site realizat de echipa Innovative. Vizitati www.bravromprot.ro.

Spitalul General CF Brasov

www.spcfbv.ro

Spitalul General CF Brasov poate spune, de acum, ca este primul spital din Brasov care are o prezentare profesionista pe web. Vizitati www.spcfbv.ro.

Claudavi

www.claudavi.ro

Calitatea si atentia cu care echipa Innovative trateaza orice proiect se poate vedea si in noul site al companiei Claudavi. Vizitati www.claudavi.ro .

Turso Holz

www.tursoholz.ro

Specificul firmei Turso Holz este productia de scari interioare ce se realizeaza la comanda in functie de spatiul si preferintele clientului. Va invitam sa vizitati site-ul www.tursoholz.ro.

Restaurant Serban

www.restaurantserban.ro

Complexul Serban este una din cele mai moderne restaurante din Brasov, dispunand de 8 saloane - restaurant cu o capacitate totala de 1670 de locuri. Va invitam sa vizitati site-ul www.restaurantserban.ro.

Knoxcris Serv

www.knoxcris.ro

Lansarea noului site al companiei Knoxcris este o dovada a elegantei si stilului in care echipa Innovative intelege sa trateze relatiile cu clientii sai si sa le realizeze campaniile de imagine orientate web. Vizitati www.knoxcris.ro.

Bridge Guard Group

www.bridgeguard.ro

Bridge Guard Group, firma de securitate specializata in paza obiectivelor, bunurilor şi valorilor, monitorizare şi intervenţie efectuată cu personal specializat însoţit de câini utilitari special antrenaţi.

First Bike

www.firstbike.ro/_index.php

Innovative lanseaza site-ul companiei First Bike, cel mai mare producator de articole sportive din Romania.

Ecosil

www.ecosil.ro

Innovative va prezinta situl firmei Ecosil, producator de cherestea, desfasurandu-si activitatea in domeniul explotarii forestiere si transportului de persoane.

BEZD - CONSTRUCT

www.bezd-construct.ro

Societatea BEZD - CONSTRUCT SRL realizeaza constructii de cladiri si lucrari de geniu, experienta de 15 ani in domeniu si un important portofoliu de clienti dovedesc seriozitatea si aptitudinile echipei BEZD-CONSTRUCT SRL.

Codtex

www.codtex.ro

Codtex SA produce echipament de protectie la cele mai inalte standarde de calitate si beneficiaza de o vasta experienta acumulata incepand cu 1912. Produsele sunt confectionate din bumbac 100% si sunt foarte variate.www.codtex.ro

BV24FUN

www.bv24fun.ro

Prestigioasa revista de publicitate si informare are incepand de acum un nou site: www.bv24fun.ro in care se pot regasi toate informatiile prezentate in revista precum si informatii aditionale.

Asociatia 15 Noiembrie 1987

www.15noiembrie1987.ro

Echipa Innovative lanseaza site-ul Asociatiei 15 Noiembrie 1987, un site care vine in completarea Portalului Revolutiei in cadrul campaniei de sprijinire din partea Innovative pentru gasirea adevarului.

BAAL

www.baalbv.ro

Firma Baal specializata in confectionarea de mobila si tamplarie stratificata pentru geam termopan are incepand cu luna noiembrie o noua prezenta pe Internet pentru a veni in sprijinul clientilor. Va invitam sa vizitati site-ul www.baalbv.ro

Portalul medici-online.ro

www.medici-online.ro

Incepand cu luna octombrie cel mai mare portal medical romanesc are o noua imagine. Vizitati www.medici-online.ro - Un proiect sub marca INNOVATIVE

WORA TECH

www.woratech.ro

Un nou proiect reusit inseamna, pentru noi, inca un client multumit. Innovative va invita sa vizitati site-ul companiei WORA TECH.

Marsipo Prod

www.marsipo.ro

Intr-o lume a produselor de calitate este normal ca serviciile sa fie de calitate. Site-ul companiei MARSIPO vine sa satisfaca toate exigentele clientilor sai prin complexitate, interactivitate si utilitate.

CONREP

www.conrep.ro

Innovative lanseaza situl firmei CONREP, caracterizata printr-o diversitate mare de articole, stocuri permanente si flexibilitate in servicii.

Galeriile Comerciale Corona

www.galeriilecorona.ro

Bazandu-se pe un concept vizual realizat de renumitata agentie Red Carpet, noul site al Galeriilor Comerciale Corona a fost integrat cu succes de echipa Innovative Software.

Prosmart

www.prosmart.ro

Innovative va recomanda situl uneia dintre cele mai experimentate agentii imobiliare din Brasov, PROSMART. Apartamente, case, spatii comerciale, terenuri, de acum le puteti gasi pe noul site www.prosmart.ro.

Clinica Chelariu

www.clinicachelariu.ro

Innovative lanseaza site-ul Clinicii Chelariu din Bacau . Acest site se adreseaza atat clientilor din Romania cat si celor straini care doresc tratamente medicale de calitate.

DO Security

www.dosecurity.ro

Folosind cele mai moderne tehnici de web design Innovative Software a realizat site-ul celei mai importante companii de paza si protectie din Brasov. Va invitam sa vizitati www.dosecurity.ro.

Denndorf International

www.denndorf.ro

Denndorf International reprezinta unul dintre cei mai mari comercianti de mocheta noua si second-hand din Romania.

Romard

www.romard.ro

Compania Romard este unul din cei mai mari comercianti din Romania de piese de schimb pentru autovehicule. Acum cele peste 11.000 de produse comercializate le puteti gasi pe noul site www.romard.ro.

Metaloplast

www.metaloplast.ro

Ca parte integranta a grupului de firme IVAR, compania METALOPLAST are un nou site web.

FSR

www.fsr.ro

Traditia si exactitatea FABRICII DE SCULE RASNOV se regasesc acum si in noul site al acesteia.

Forma

www.forma-ivar.ro

Realizat in conformitate cu toate standardele moderne noul site al companiei FORMA poate fi gasit la www.forma-ivar.ro.

Omnitec

www.omnitec-ivar.ro

O componenta deosebit de importanta a grupului de firme IVAR este compania OMNITEC despre care utilizatorii pot afla mai multe prin intermediul noului site.

IVAR PRO

www.ivar.ro

Grupul de firme IVAR PRO se recomanda incepand de acum cu una din cele mai elegante si mai profesioniste prezentari pe internet.

Decatel

www.decatel.ro

Decatel S.R.L. ofera solutii complexe in telecomunicatii realizand retele telefonice urbane, retele telefonice de interior, instalare centrale telefonice, service si intretinere retele telefonice, echipamente telefonice.

Hotel Piatra Mare

www.piatramare.ro/indexold.php

Unul din cele mai frumoase hoteluri din Poiana Brasov, certificat la patru stele hotelul raspunde celor mai inalte exigente ale turistilor sau oamenilor de afaceri